home

NIEUW BIJ WITON: MDF met een beton-look 

Industrieel design is modern.
Zichtbaar betonoptiek met een gladde look of een houtnerfstructuur geven aan kantoorruimtes, woningen, ontvangsthallen en restaurants een natuurlijke elegantie. Met imi-beton is deze elegantie makkelijk bereikbaar. Dit alles zonder bekisting, zonder betonijzer en zonder droogtijden. Imi-beton wordt afgeleverd als plaat, klaar om te verwerken, te schroeven of te lijmen. Zowel in standaardmaat of op maat gemaakt, imi-beton kan gebruikt worden voor wanden, meubels en zuilen. Met imi-beton is een grenzeloze creativiteit mogelijk. Ontdek nieuwe mogelijkheden voor vormgeving. Laat ideeën de vrije loop.
Meer info op www.imi-beton.com

 


SHINOKKI 

SHINNOKI: een assortiment kant-en-klare fineerplaten die gekleurd en gelakt zijn en die geen verdere afwerking vereisen.

De SHINNOKI collectie is een samenstelling van kwaliteitsfineren geperst op een MDF PEFC drager met een lichte of donkere melamine tegenzijde. Shinnoki is eveneens beschikbaar met fineer aan beide zijden. Om het gamma compleet te maken is Shinnoki ook beschikbaar in een 3 ply versie. 3 ply zijn losse vellen fineer die ook ingekleurd en gelakt zijn.

De collectie is samengesteld uit 16 referenties, elk in een modern ogende kleurtint. De passende kantenband, ook gekleurd en gelakt, is beschikbaar.

De fineerplaten zijn standaard verkrijgbaar in een dikte van 19 mm en een afmeting van 2790 x 1240 mm. De 3-ply is verkrijgbaar in een dikte van 1.5 mm en een afmeting van 3000 x 1220 mm.

De ultramatte PU-afwerking ‘gloss 10’ zorgt voor een natuurlijk look, waarbij de poriënstructuur van het hout bewaard blijft.
De fineerplaten zijn klaar voor gebruik en behoeven geen verdere afwerking. Ze worden voor transport afgedekt met een gemakkelijk verwijderbare transparante beschermfolie.

Door het aanwenden van de ‘mixmatch’ techniek, waarbij fineerhout van verschillende bomen en met wisselende snijlijnen gecombineerd wordt, verkrijgt men als het ware doorlopende oppervlakten zonder optische onderbreking. Het resultaat ? Een meer uniforme kwaliteit, zonder in te boeten aan het levendige aspect van hout.
Eigentijds, en tegelijk tijdloos…


ARCHITECT@WORK 

Bezoek ons op Architect@work 2011 op  5- 6 mei 2011 in Kortrijk Xpo.
Bezoek ons op architect@work 2011 voor een voorstelling van onze nieuwe producten.
Meer info op www.kortrijkxpo.com