Houthandel Witon is sinds de oprichting in 1991 uitgegroeid tot een belangrijke distribiteur, gespecialiseerd in exclusieve en hoogkwalitatieve afwerkingsmaterialen voor de schrijnwerker en interieurbouwer. Doorheen de jaren groeide het bedrijf vanuit een magazijn van 250m2 uit tot een belangrijke houthandel met meer dan 4000 m2 magazijnruimte met een ruime stock van verscheidene topmerken :  o.a.Novopan-Hornitex, Duropal, Wodego, HPL Print, Decospan, Medite, Spanolux, Shinokki, Imi-beton.
Naast deze kwaliteitsmerken levert Witon ook vele multiplex soorten, spaanplaten, hard-en zachthout, deuren, gipsplaten,werkbladen, houten en laminaatvloeren, volkern en massieve werkbladen.
 
Het leveren van hoogwaardige plaatmaterialen vereist kennis en speciale zorg. Voorraad houden voor onze afnemers is ons werk. Grote voorraden worden opgeslagen in afwachting van transport naar de verwerker. Houthandel Witon kan door zijn goede ligging en de grote voorraad uitstekend en snel inspelen op de eisen van zijn klanten.